Terug naar overzicht

Enterprise Welzijnsscreening

Duurzame en succesvolle kmo's hebben veelal volgend gemeenschappelijk kenmerk: ze geven om hun medewerkers. Dat is geen evidentie: het vraagt een inspanning van zaakvoerder(s) om hiermee bezig te zijn, regelmatig het welzijn van hun mensen op te volgen - iets waar de wetgever tegenwoordig ook mee naar kijkt - om de vinger aan de pols te houden met betrekking tot rentabiliteit, productiviteit, maar ook hedendaagse thema's als work-life balans en burn-out problematieken die een impact hebben op het ziekteverzuim, een dooddoener als het gaat over collegaliteit, teamopbouw, productiviteit en rentabiliteit.

Het hoeft echter niet altijd zo zwaar te zijn als het klinkt. Een gestructureerde aanpak die vertrek vanuit de zakelijke realiteit van de zaakvoerder(s) én waarbij aandacht gaat naar het welzijn van de medewerkers. Met de Enterprise Welzijnsscreening neemt u hier structureel en professioneel tijd en aandacht voor.

Contacteer ons

Neem contact met ons op! Wij maken graag tijd voor u.

Contact

Meer info

De Enterprise Welzijnsenquête is een elektronische bevraging die uitgaat naar uw medewerkers.

We bevragen hen op 6 thema's:

  1. Ik en mijn gevoel
  2. Ik en mijn job
  3. Ik en mijn werkplek
  4. Ik en mijn collega's
  5. Ik en mijn leidinggevende(n)
  6. Ik en mijn bedrijf

Met een onderbouwde statistieke berekening, lichten we 2 belangrijke groepen van elementen uit de bevraging.
Enerzijds de te koesteren elementen van uw organisatie en hoe u medewerker zich hierin voelen en bewegen. We vergeten maar al te vaak deze actief op te pakken en zorgen dat we hierin excelleren. We noemen dit ook de interne talenten van uw bedrijf.

Anderzijds zijn er prioritair aan te pakken elementen. Dit zijn de issues die dringen om aandacht vragen en niet mogen worden genegeerd. Ook hiermee moeten we actief aan de slag.

Op deze manier krijg je een rapportage waar je iets mee kan: de organisatorische talenten worden benoemd én de prioriteiten worden gesteld. Uit longitudinale studies weten we dat deze gefocuste aanpak zijn vruchten afwerpt.

De Enterprise Welzijnsenquête is een product van City Care Plus en Consensio, structurele partners van Plus++.

  

Voor meer info: richt u tot uw makelaar.

  

www.citycareplus.be