Terug naar overzicht

Preventief woning onderhoud - Atalian

Een degelijk onderhoud van uw woning of gebouwen bespaart u heel wat kopzorgen. We weten echter dat dit gemakkelijk is gezegd dan ook effectief uitgevoerd. Het zijn soms eenvoudige dingen waarmee u veel verhelpt: jaarlijks uw dakgoten vrij van bladeren maken bijvoorbeeld, of de douchekabine degelijk afplakken, of nog: de keuring en onderhoud van uw cv-ketel.

Om het u gemakkelijk én comfortabel te maken, door ongemakken te verhinderen, kan u via Plus++ beroep doen op de onderhoudscontracten van Atalian. Er zijn 3 formules waaruit u kan kiezen, afhankelijk van uw noden en wensen.

Dit aanbod is exclusief toegankelijk voor Plus++ klanten.

Contacteer ons

Neem contact met ons op! Wij maken graag tijd voor u.

Contact

Meer info

Atalian is onze partner inzake onderhoud van gebouwen, huizen. Het aanbod van Atalian is zeer breed: van kleine klussen in huis tot project- begeleiding en -uitvoering, zowel bij renovatie als nieuwbouw.

Guy Mertens, de zaakvoerder van Atalian, heeft een hart voor duurzaamheid en dit uit zich in extra aandacht voor en expertise inzake energie(zuinigheid) en duurzaam beheer van gebouwen, huizen. Een proactieve aanpak is de beste remedie: daarom behoren ook een energiescan, een preventieve scan, elektriciteitskeuring, en andere certificeringen tot het aanbod van Atalian. Kortom: Atalian zorgt graag voor een slim en doordacht onderhoud dat ook op termijn duurzaam is.

Atalian kan een hele waaier van uitdagingen in uw huis aan, en heeft hier ook een heldere aanpak voor. Je kan kiezen voor:

  • Urgente interventie (binnen de 4 uur)
  • Ad hoc interventie op planning en afspraak
  • Structureel onderhoud: op planning en afspraak

De combinatie van het gevarieerde aanbod én de flexibiliteit die aan de dag kan worden gelegd, maakt dat Atalian een unieke positie inneemt. Dit in combinatie met een filosofie waarin duurzaamheid centraal staat, maakt de relatie tussen Atalian en Plus++ tot een sterk partnership, met als resultaat dat Plus++ klanten genieten van een kwalitatieve dienstverlener in het kader van hun gebouw- en woningonderhoud.

   

Aanvragen mogelijk door Plus++ klanten, zowel particulier als KMO.
Contacteer uw makelaar voor meer info.

www.sibes.be